sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Tratamentul naturist al hemoroizilor, o metoda la indemana

Hemoroizii reprezinta una dintre cele mai actuale afectiuni pe care le are societatea actuala. Asta pentru ca din ce in ce mai multi oameni au un stil de viata sedentar, cu foarte multe ore de stat jos si foarte putine minute pe care le acorda exercitiilor fizice. Acest comportament este unul care favorizeaza aparitia hemoroizilor, stiindu-se ca printre cei mai predispusi acestor probleme sunt soferii sau taximetristii.

Hemoroizii sunt de doua feluri: interni si externi. Pentru a rezolva aceasta problema si mai multe tipuri de solutii, dar una dintre solutii este tratamentul naturist hemoroizi. Acest tratament naturist consta in primul rand in tratarea constipatiei, asta pentru ca aceasta este principala cauza a aparitiei hemoroizilor. Tratarea constipatiei se face cu anumite capsule pe baza de aloe care au ca efect laxativ, detoxifiant, antitumoral, mineralizant sau reglator hormonal. Supozitoarele cu propolis sunt un alt "medicament" pentru hemoroizi in tratamentul naturist. Acestea au un efect cicatrizant.
sursa - wikipedia
In perioada de tratare a hemoroizilor se recomanda cu taria consumul ridicat de lichide si de anumite ceaiuri naturale care sunt foarte eficiente. Printre aceste ceaiuri putem numara si pe cel facut din coada soricelului, tataneasa, musetel, troscot si nalba mare. Acesta este recomandat sa fie baut de trei ori pe zi. De asemenea sunt recomandate si baile de sezut in aceasta perioada in care treceti printr-un tratament naturist pentru hemoroizi. Aceste bai se fac dintr-un ceai din marul lupului, afin, alun, angelica, brusture, busuioc, castan, coada soricelului, cretisoara, frasin, gorun, gutui, musetel, nalba, papadie, pedicuta si tataneasa.

In concluzie, in cazul in care suferiti de aceasta afectiuni si nu sunteti adeptul medicamentelor, puteti apela la un tratament naturist pentru hemoroizi. Rezultatele sunt foarte bune, conform celor care l-au incercat si nu veti fi nevoit sa urmati un tratament bazat pe antibiotice, care va pot dauna stomacului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu