marți, 27 octombrie 2015

Aveti un scut de motor pentru VW Caddy nou?

Scutul de motor auto VW Caddy reprezinta o piesa esentiala intrucat protejarea motorului si a cutiei de viteza este importanta. In functie de anul de fabricatie exista diverse tipuri de scuturi pe care le poti comanda online. Caracteristicile acestei piese le poti gasi tot in mediul online cantarind astfel produsul ideal pentru automobilul pe care il conduci.

De altfel, in cazul in care vei face comanda de pe internet, este recomandat sa cumperi direct de la producator. Exista si alte site-uri care comercializeaza piese auto bune si pe care le poti verifica si prin review-uri sau alte metode.
Scutul de motor vw caddy pe care il vei comanda ajunge impreuna cu o schema de montaj, insa se recomanda si vizionarea unor filmulete realizate special in acest scop pentru o montare cat mai exacta. Alaturi de instructiuni, vei gasi un kit de montare, elementele kitului fiind puse la dispozitie pentru a te ajuta la montarea acestui scut. De asemenea, va trebui sa primesti si un certificat de garantie. Nu ar trebui sa intampini probleme la montarea acestuia, insa daca nu ai rabdare si nu vrei sa-ti bati capul cu acest lucru, poti apela la un service autorizat. Trebuie sa stii ca insa ca acest lucru va fi contra cost.
Scutul de motor vw caddy se poate gasi fabricat din otel sau din plastic. Specialistii indeamna achizitionarea scutului metalic intrucat materialul este unul mai dur si mai rezistent. Astfel se pot evita posibilele incidente. Pretul unei astfel de piese auto difera deoarece si materialul din care aceasta este confectionata difera. Astfel, scutul din plastic poate porni de la 150 RON in sus, in timp ce un scut metalic porneste de la 240 RON in sus. Totodata si anul in care acesta a fost fabricat conteaza intrucat cele mai noi au bineinteles un pret mai ridicat.