marți, 16 iunie 2015

Toboganul, o varianta de distractie pentru copii

Locuiesti la curte si vrei sa amenajezi un loc de joaca pentru copii? Ei bine, in afara de un leagan, poti sa cumperi si un tobogan. Ii vei face copilului tau o bucurie enorma, caci o asemenea jucarie este de-a dreptul senzationala.

          Preferatele tuturor copiilor

          Orice copil se va bucura sa aiba un tobogan in curte. Exista si tobogane de dimensiuni foarte mci, confectionate din plastic, pe care le poti monta si intr-o incapere. Acestea vor deveni imediat locul preferat de joaca al micutilor tai.


          Toboganele atrag si prin faptul ca sunt colorate. Poti opta pentru culori precum verde, rosu,albastru, portocaliu. Totul depinde de gusturile tale si de cele ale micutului tau, in momentul in care alegeti toboganul dorit.

          Toboganele sunt o atractie pentru copii, oferindu-le o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber.


          Pretul toboganelor difera in functie de materialul din care sunt confectionate acestea, dar si in functie de marime. Un tobogan mic poate sa coste 200 d elei, in timp ce pentru un tobogan de mari dimensiuni poti plati pana la 1000-1500 de lei. Aceste produse pot fi cumparate din magazinele cu jucarii pentru copii, din hypermarketuri, dar si de pe site-uri. Se gasesc atata noi, dar si second hand, in stare foarte buna de functionare.


          Daca le comanzi online, aceste tobogane au si agrantie de livrare si pot fi returnate, in functie de politica fiecarui magazn online in parte. De asemenea, pentru unele tobogane exista si certificate de garantie, in timp ce pentru alte astfel de produse nu exista un asemenea certificat.

          Pe tobogan, la piscina

          Daca nu ai spatiu suficient pentru un tobogan, o varianta excelenta este sa mergi cu micutul tau la piscina. Se poate da pe tobogan si poate sa aterizeze direct in apa.



Este o metoda excelenta de petrecere a timpului liber, mai ales ca ne aflam in toiul verii. Asadar, nu este deloc de ratat o asemenea oportunitate. Nu trebuie sa mergi la mare ca sa gasesti un tobogan pe apa, caci exista destule locuri de distractie care iti ofera o asemenea posibiliatte, situate in majoritatea marilor orase.