marți, 30 septembrie 2014

Oferte in magazine cu piese auto pentru iarna

Majoritatea magazinelor cu piese auto cand se apropie sezonul rece vin cu o serie de oferte care sa traga cat mai multi clienti, de multe exista posibilitatea sa fie reduceri atat pentru piesele de vara cat si pentru cele de iarna. In fiecare an fie ca vrei sau nu trebuie sa schimbi cauciucurile care trbuie sa aiba o aderenta mai mare si alte piese care ajuta la deplasarea cu masina atunci cand ninge sa cand ploua.

          Schimbarea acestor piese auto sunt foarte costisitoare, pot scoate din buzunarul fiecarui sofer sume destul de mari de bani, insa ai posibilitatea sa economisesti bani daca iti achizitionezi aceste piese auto care provin din centre de dezmembrari, sau piese auto second hand, dar piesele auto second hand nu sunt asa sigure, riscul accidentelor in acest caz fiind mai mare.



          Daca circuli destul de des cu masina in timpul iernii, pe langa anvelope, masina mai trebuie sa fie dotata si cu alte accesorii care sa te ajute in cazul in care intampini greutati in timpul condusului in sezonul rece. In cazul in care iarna se intampla sa pleci la munte, iar drumurile sunt inzapezite, trebuie ca masina ta sa fie dotata cu lanturi. Pe langa faptul ca drumul pe care il de parcurs va fi destul de greu daca nu ai accesoriile de care ai nevoie, amenzile pentru lipsa accesoriile pentru masina pe timp de iarna, sunt foarte mari, asa ca daca te gadesti sa nu-ti cumperi accesorii doar pentru a economisi bani, vei primi o amenda care va depasi aceasta suma.  


          Alte instrumente indispensabile pe timp de iarna pentru soferi, trebuie sa fie lopata, racletapentru indepartarea zapezii de pe masina, acestea sunt facute din plastic pentru a putea indeparta zapada fara sa zgarii masina. Cum eviti inghetatul parbrizelor? In orice magazin dotat cu piese auto, exista si un lichid care se aplica pe parbriz, majoritatea soferilor aplica acest lichid si la incuietorile masinilor, pentru ca si acestea ingheata.