vineri, 26 septembrie 2014

Case si vile de inchiriat in Bucuresti

In ultima perioada in Bucuresti pe piata imobiliara se cauta foarte mult casele si vilele, foarte multi le cumpara drept locuinta, iar altii pentru deschiderea unor afaceri in aceste case sau vile, deoarece sunt mai spatioase, iar chiriile acestora desi este surprinzator sunt destul de convenabile.
          Dezvoltatorii imobiliari observand ca vilele si casele sunt foarte cautate au inceput sa construiasca cat mai multe astfel de constructii, asa ca daca te afli in cautarea chiriei unei astfel de chirii, nu este foarte greu deoarece pe piata sunt prezentate foarte multe oferte in orice fel de zona, vestea proasta este preturile acestora variaza si in functie de zona. Casele si vilele situate la marginea Bucurestiului sunt mai ieftine decat cele situate in centru sau in zone mai dezvoltate din punct de vedere economic.
            Sunt cateva exemple de case si vile pentru inchiriat foarte avantajoase:

          Casa pentru inchiriat in zona Stefan cel Mare

          Un exemplu perfect de oferta avantajoasa de chirie pentru o casa este reprezentat de o casa situata in zona Stefan cel Mare, o zona bine dezvoltata si foarte cautata pentru casele si vilele din aceasta zona, deoarece este linistita, destul de curata si accesibila. Chiriile sunt foarte avantajoase, de exemplu o casa care are o suprafata de 220 mp, cu trei camere are o chirie de 400 de euro, suma foarte avantajoasa mai ales pentru un potential proprietar al unei afaceri.
                  


Case din Bucuresti pentru inchiriat
sursa foto: ziare.com


          Doar 2200 euro/ luna pentru o vila din zona 1 Mai
         
          O alta zona foarte cautata pentru casele si vilele aflate spre inchiriere este zona 1 Mai, unul dintre anuntururile foarte avantajoase din aceasta zona este o vila alcatuitadin 10 camere, care o suprafata de 860 mp poate fi inchiriata cu doar 2200 euro, un pret foarte avantajos tinand ont de zona in care este situata, suprafata pe care o detine si piata afacerilor imobiliare.

          Case si vile de inchiriat in Baneasa

          Foarte multi dezlvoltatori imobiliari, dar si oameni de afaceri si cei care vor sa-si inchiriezi case sau vile se indreapta spre zona Baneasa, este o zona foarte frumoasa si linistita cu afaceri de succes.
          Unltimul anunt postat prezenta o vila situata in apropierea padurii Baneasa, aceasta vila are 7 camere si o suprafata utila + construita de 674 mp, iar pretul la care poate fi inchiriata este de 3500 euro/ luna.          
          Inainte de a cumpara o casa informeaza-te foarte bine cum decurg afacerile pe piata imobiliara, daca sunt organizate licitatii pentru a participa si a negocia pretul initial, analizeaza daca casa sau vila pe care vrei sa o inchiriezi este renovata, situata intr-o zona buna si daca este dotata cu toate utilitatile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu